Preberi več

Dobrodošli v svetu iger na višjih nastavitvah s HP OMEN družino izdelkov! Znotraj kovinskega ohišja se nahajajo komponente, katere so izdelane za igranje iger. Z Intel i5 ali i7 procesorji za modro ekipo ali AMD Ryzen 5 oziroma 7 za rdečo ekipo z H oznako za "High Performance" - višjo zmogljivost. V kombinaciji z Nvidia GTX ali RTX grafičnimi karticami pa bo HP OMEN ponujal tekočo igro na višjih nastavitvah! 


HP OMEN Gaming HUB - vsak OMEN izdelek pride z naloženo programsko opremo Gaming HUB, ki optimizira vaše igranje. Vse od avtomatskih nastavitev hitrosti ventilatorjev, osebne razsvetlitve in barve do drugih nastavitev, ki so prirejene svojemu lastniku za najboljšo gaming izkušnjo!
Ker se med igro ustvari ogromno toplote so pri dizajnu HP OMEN prenosnikov vključili izboljšano hlajenje, ki zajema dodatne odjemalce toplote in dva učinkovita ventilatorja, katera sta skoraj neslišna med lažjimi nalogami. 
Visoko kvalitetno ohišje - zlitina aluminija in magnezija za trdno obliko. Dodatna prednost pa bo pasivno hlajenje skozi ohišje (pasivni odjemalec toplote). 


Druga uporaba - zaradi komponent, ki so namenjene za igranje iger, je naprava tudi primerna za druge težje naloge. Med to spada predvsem multimedijsko delo oblikovanje slik in posnetkov ter tudi razna 3D oblikovanja!


HP OMEN

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.