LCD televizija Sony Bravia KD55XF7093BU LED HDR 4K Ultra HD Smart TV 139 cm (55") XR 400 Hz Wi-Fi, črno


Dodatne slike

Opis izdelka

Smart TV Sony Bravia KD55XF7093BU z diagonalo 139 cm (55"), 4K UHD (3840x2160), HDR10, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR 400Hz, Dolby Digital, Wi-Fi, LAN, HDMI, DVB-C, DVB-T/T2, USB, energetski razred A (max 111W, 162 kWh letno)

Tehnične specifikacije:

 • Diagonala zaslona: 139 cm (55"),  Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 slikovnih pik,  HD tip: 4K Ultra HD,  Tehnologija prikaza: LED, 
 • HDR tehnologija: HLG, HDR10, Oblika zaslona: raven (anj. flat),  LED osvetlitev: Edge-LED, Tehnologija interpolacije gibanja: Motionflow XR 400 Hz,
 • Razmerje: 16: 9, Sistem digitalnih signalov: DVB-C, DVB-T, DVB-T2, VESA montaža: 200x200 mm,
 • Zvok: 2x10 W (stereo), izhod za slušalke, Mreža: Wi-Fi, Ethernet, Teža: 17,4 kg (s stojalom), Barva izdelka: črna, Dimenzije: 78,4 x 124,2 x 35,6 cm (s stojalom)

Garancija: 12 mesecev


Dodatne informacije
Največja ločljivost
Največja ločljivost
4K UHD / 3840 x 2160 / 16:9
Odzivni čas
Odzivni čas
Motionflow XR 400 Hz
Vidni kot
Vidni kot
178°/178°
Velikost Zaslona
Velikost zaslona
139 cm (55")
Univerzalno serijsko vodilo (angleško Universal Serial Bus, s kratico USB) je večnamensko vodilo, namenjeno priklopu različnih perifernih naprav na računalnik. Naenkrat lahko priključimo do 127 naprav. K njegovi priljubljenosti prispeva preprostost uporabe. Naprave z manjšo porabo električne moči se lahko napajajo kar iz tega vodila. Operacijski sistem sam poskrbi za nalaganje gonilnika, ko priključimo napravo na osebni računalnik oziroma pri prvem priklopu zahteva zgoščenko z gonilniki. Prenos
USB 2.0
3x
Wi-Fi je zaščitni znak, ki s katerim so označeni certificirani proizvodi za brezžično lokalno računalniško mrežo (WLAN), zasnovani na specifikacijah IEEE 802.11, neformalno pa so pogosto tudi sinonim za takšno tehnologijo v splošnem.
Certifikat izdaja istoimensko neprofitno združenje proizvajalcev Wi-Fi Alliance, z namenom doseganja medsebojne kompatibilnosti in promoviranja svojih proizvodov.
WLAN
da
Bluetooth ali modri zob je varna brezžična tehnologija za povezovanje različnih digitalnih elektronskih naprav na razdaljah do nekaj metrov. Bluetooth je namenjen tako pošiljanju elektronske pošte, prostoročnem telefoniranju in prenašanju datotek kakor tudi igranju igric, brskanju po spletu in tiskanju.
Bluetooth
ne
Čitalnik spominskih kartic je naprava, ki je zmožna brati spominske kartice. Navadno jo z računalnikom povežemo preko kabla z USB priključkom. V čitalnik kartic zgolj vstavimo spominsko kartico in računalnik jo prepozna.
Glavna prednost tega je, da lahkopodatke prenašamo tako, da s sabo vzamemo zgolj spominsko kartico in čitalnik kartic namesto celotnega digitalnega fotoaparata v našem primer
Čitalec kartic
CI+
Vhodni priključki
Vhodni priključki
3x HDMI, DVB-T/T2, DVB-C tuner, 1x digitalni avdio izhod, 1x kompozitni izhod, 1x Ethernet
HP Renew so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno HP in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno HP garancijsko podporo pri pooblaščenih HP servisih.
Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... Refurbished so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno Sony in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... garancijsko podporo pri pooblaščenih Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... servisih.
Stanje modela
Novo
Garancija za prodajne artikle velja 1 leto, 6 mesecev ali 1 mesec in to je pri vsakem artiklu tudi označeno. Garancija NE velja za porabniške artikle (baterije, polnila,...), za artikle ki imajo odstranjeno garancijsko ali licenčno nalepko, za električne udare (strela, prenapetost,...) in za mehanske poškodbe (razpoke, zlome,...). Stroške poštnine pri uveljavljanju garancije nosi SO d.o.o. preko dostavne službe DPD, GLS in Pošta Slovenije. V primeru, da garancija ni uveljavljena nosi vse stroške s poštnino in servisa kupec. Če je blago nepopravljivo in za njo velja garancija se izdelek zamenja oz. izda dobropis v vrednosti artikla. Zaradi nihanja cen je dobropis takšen, kot so trenutne cene podobnih izdelkov istih lastnosti in konfiguracij.
Garancija - v mesecih
12
BREZPLAČNA DOSTAVA
Sony Bravia KD55XF7093BU LED HDR 4K Ultra HD Smart TV 139 cm (55") XR 400 Hz Wi-Fi, črno
KD55XF7093BU
 • Na zalogi
 • Kosov: 1

 • Zaloga:
  V prodajalni: 0
  V skladišču: 1


Oznake: Sony, Bravia, KD55XF7093BU, LED, HDR, 4K, Ultra HD, Smart TV, 139 cm, 55-inch, XR 400 Hz, črno