Računalnik Lenovo ThinkStation P360 Ultra, SSFF je žal prodan.
Vendar smo prepričani, da obstaja kakšen podoben v naši trgovini!


Dodatne slike

Opis Lenovo ThinkStation P360 Ultra - MT - no CPU - no HDD
Dimenzije (VxGxŠ) 8.7 cm x 22.3 cm x 20.2 cm
Teža 3.6 kg
Procesor No CPU
Trdi disk Brez diska
Mrežne povezave GigE, 2.5 GigE
Moč (50/60 Hz)
RAM 128 GB (max) - DDR5 SDRAM
Krmilnik SATA (SATA 6Gb/s); RAID (PCI Express (NVMe))
Tip Workstation - mini tower
Localisation Region: Worldwide
Optical Pomnilnik Brez
OS Provided No operating system
Procesor Socket FCLGA1700 Socket
Pricing Tip CTO
Tip Workstation
Product Mini tower
Built-in Devices Zvočnik
Integrirana varnost Discrete Trusted Platform Module (TPM 2.0) Varnost Chip
Localisation Region: Worldwide
Slots 1 (total) / 1 (free) x PCIe 4.0 x16 ¦ 1 (total) / 1 (free) x PCIe 3.0 x8 (x4 mode) ¦ 1 (total) / 1 (free) x M.2 Card (for WLAN) ¦ 2 (total) / 2 (free) x M.2 Card (for SSD)
Vmesnik 5 x USB 3.2 Gen 2 (1 front, 4 rear) ¦ 2 x Thunderbolt 4 (2 in front) ¦ 1 x LAN (2.5Gigabit Ethernet) (1 rear) ¦ 1 x LAN (Gigabit Ethernet) (1 rear) ¦ 1 x headphones/mikrofon (1 in front) ¦ 3 x ZaslonPort 1.2 (3 rear)
Installed Size 128 GB (max)
Tehnologija DDR5 SDRAM
Rated Pomnilnik Hitrost 4800 MHz
SO-DIMM 262-pin
Slots 4 (Total) / 4 (empty)
Dodatki Dual channel memory architecture
Ethernet Ports 1 x 2.5 Gigabit Ethernet, 1 x Gigabit Ethernet
Ethernet Krmilnik Intel I225-LM, I210-AT
Data Link Protocol Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, 2.5 Gigabit Ethernet
Dodatki Wake on LAN (WoL)
Theft/Intrusion Protection Varnost lock slot (cable lock sold separately), chassis intrusion switch
Varnost Slot Tip Kensington security slot
Standardi RoHS, FIPS 140-2, TCG Certified, MIL-STD-810H, TCO Certified 9.0
Pricing Tip CTO
Device Tip Polnilec
Voltage Required AC 100-240 V (50/60 Hz)
Efficiency 90%
Min. delovna temperatura 10 °C
Maks. delovna temperatura 35 °C
Vlažnost 20 - 80%
Tip 1 x SATA
Krmilnik Interface Tip SATA 6Gb/s
Tip Brez
OS Provided No operating system
Monitor Tip Brez.
Video Vmesnik ZaslonPort, Thunderbolt
Standardi High Definition Audio
Tip 1 x RAID
Krmilnik Interface Tip PCI Express (NVMe)
RAID Level RAID 0, RAID 1
Tip Brez diska
Širina 8.7 cm
Globina 22.3 cm
Višina 20.2 cm
Teža 3.6 kg
CPU No CPU
CPU Upgradability Upgradable
CPU Socket FCLGA1700 Socket
Chipset Tip Intel W680
GOLD      NOVA NEPRODANA ZALOGA - novi produkti s polno tovarniško (HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell) garancijo, višek produkcije, tovarniško obnovljeni, neprodane zaloge
Procesor (angl.: Central processing unit – CPU) ali (slo.: Centralno procesna enota – CPE) je osrednja računalniška enota ki skrbi za izračunavanje podatkov (binarnih števil). Narejeni so iz silicija, ovoji so se pa skozi zgodovino zelo spreminjali (keramika, aluminij). Pri tem bi bilo pametno, če bi omenil še proizvodnjo toplote (kar veliko). Pri procesorjih je načeloma več je bolje, razen toplote in porabe energije. Procesorji se načeloma delijo po številu tranzistorjev (transistor), jeder (core), niti (thread), podnožju (socket) in velikosti pomnilnika.
Procesor
HexaCore Intel Core i5-12400T
Proizvajalec Procesorja
Proizvajalec procesorja
Intel
Serija Procesorja
Serija procesorja
Intel® Core™ i5
Bralno-pisalni pomnilnik, pogosto imenovan z angleško kratico RAM (Random Access Memory), je vrsta elektronskega pomnilnika. Podatke lahko vanj zapisujemo in jih beremo iz njega. Lahko ga imenujemo tudi delovni pomnilnik. Uporablja se v računalnikih in drugih digitalnih napravah.
RAM
64 GB
Pomnilnik
Pomnilnik
64 GB DDR5
Trdi disk (angleško Hard Disk, HDD), tudi samo disk, je najbolj razširjena vrsta zunanjega pomnilnika. Je cenen in ob izklopu ohrani vsebino. Vsi podatki (besedilo, slika, film, zvok, programi, gonilniki...) na trdem disku so zapisani v datotekah.
Solid-state drive (SSD) je naprava za shranjevanje informacij, ki deluje podobno kot USB ali pa DRAM pomnilnik. SSD je bolj sposoben naslednik trdih diskov. SSD za razliko nima diska, prav tako nima gibljivih delov.
Disk
1 TB
Grafika
Grafika
NVIDIA
Optični pogoni z laserjem skenirajo odbojne plošče. Ker je na teh medijih vsebina trajno shranjena že med proizvodnjo, se imenujejo tudi CD-ROM (Compact Dics - Read Only memory) ali zgoščenka. Posebna različica CD-ja, ki se imenuje CD-R (Compact Dics - Recordable), pa uporablja posebno barvilo, ki se obarva temneje, ko nanj posveti močnejši laserski žarek. Tako lahko na te medije z računalnikom trajno zapišemo podatke. Poznamo tudi CD-RW, ki poleg zapisovanja podatkov dovoljuje tudi brisanje (prepisovanje) le-teh.
DVD (Digital Versatile Disk) je bolj zmogljiv kot CD-ROM, nanj lahko shranimo bistveno večjo količino podatkov. Če je bil CD v začetku namenjen za glasbo, ima DVD lahko zelo različno uporabo. Nadomesti lahko npr. klasične videokasete; nanj lahko shranimo celovečerni film, z zelo visoko kvaliteto slike, podnapisi in različnimi dodatki.
Optična enota
brez
Univerzalno serijsko vodilo (angleško Universal Serial Bus, s kratico USB) je večnamensko vodilo, namenjeno priklopu različnih perifernih naprav na računalnik. Naenkrat lahko priključimo do 127 naprav. K njegovi priljubljenosti prispeva preprostost uporabe. Naprave z manjšo porabo električne moči se lahko napajajo kar iz tega vodila. Operacijski sistem sam poskrbi za nalaganje gonilnika, ko priključimo napravo na osebni računalnik oziroma pri prvem priklopu zahteva zgoščenko z gonilniki. Prenos
USB 2.0
ne
USB 3.0 - SuperSpeed USB (5 Gbps) je hitrejša različica univerzalnega serijskega vodila, ki omogoča hitrosti prenosa vse do 20 Gbps (USB 3.2). Večina teh priključkov je tipa USB-A 3.1 s hitrostjo prenosa 10 Gbps. Popularen priključek za priklop pametnih telefonov ter zunanjih SSD in HDD diskov je največkrat tipa USB-C.
USB 3.0
da
Thunderbolt
Thunderbolt
da
DisplayPort
DisplayPort
da
Wi-Fi je zaščitni znak, ki s katerim so označeni certificirani proizvodi za brezžično lokalno računalniško mrežo (WLAN), zasnovani na specifikacijah IEEE 802.11, neformalno pa so pogosto tudi sinonim za takšno tehnologijo v splošnem.
Certifikat izdaja istoimensko neprofitno združenje proizvajalcev Wi-Fi Alliance, z namenom doseganja medsebojne kompatibilnosti in promoviranja svojih proizvodov.
WLAN
ne
Bluetooth ali modri zob je varna brezžična tehnologija za povezovanje različnih digitalnih elektronskih naprav na razdaljah do nekaj metrov. Bluetooth je namenjen tako pošiljanju elektronske pošte, prostoročnem telefoniranju in prenašanju datotek kakor tudi igranju igric, brskanju po spletu in tiskanju.
Bluetooth
ne
Omrežje WWAN omogoča brezžično povezavo v internet za mobilno napravo na obširnem zemljepisnem območju. Primer: družba Vodafone uporablja svoja obširna omrežja za zagotavljanje pokritosti velikih regij. V omrežju WWAN lahko naprava ohrani povezavo tudi ko se premikate, na primer v avtu ali vlaku.
WWAN
ne
Spletna kamera (angleško webcam) je enostavna video kamera za zajemanje slike v spletu. Kamera zajema sliko v določenih intervalih (običajno 30 slik na sekundo) in jo prenaša v splet.
Spletne kamere se uporabljajo za video pogovore (MSN Messenger, Yahoo messanger, AIM) ter za nadzorovanje prometa ali prostorov.
Spletna kamera
ne
Čitalnik spominskih kartic je naprava, ki je zmožna brati spominske kartice. Navadno jo z računalnikom povežemo preko kabla z USB priključkom. V čitalnik kartic zgolj vstavimo spominsko kartico in računalnik jo prepozna.
Glavna prednost tega je, da lahkopodatke prenašamo tako, da s sabo vzamemo zgolj spominsko kartico in čitalnik kartic namesto celotnega digitalnega fotoaparata v našem primer
Čitalec kartic
ne
Operacijski sistem (kratica OS, angleško operating system) je programska oprema nujna za delovanje računalnika. Deluje kot vmesnik med uporabnikom in strojno opremo računalnika.
Operacijski sistem
Microsoft Windows 11 (64-bit)
HP Renew so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno HP in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno HP garancijsko podporo pri pooblaščenih HP servisih.
Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... Refurbished so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno Sony in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... garancijsko podporo pri pooblaščenih Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... servisih.
Stanje modela
Lenovo Refurbished - nova neprodana zaloga
Garancija za prodajne artikle velja 1 leto, 6 mesecev ali 1 mesec in to je pri vsakem artiklu tudi označeno. Garancija NE velja za porabniške artikle (baterije, polnila,...), za artikle ki imajo odstranjeno garancijsko ali licenčno nalepko, za električne udare (strela, prenapetost,...) in za mehanske poškodbe (razpoke, zlome,...). Stroške poštnine pri uveljavljanju garancije nosi SO d.o.o. preko dostavne službe DPD, GLS in Pošta Slovenije. V primeru, da garancija ni uveljavljena nosi vse stroške s poštnino in servisa kupec. Če je blago nepopravljivo in za njo velja garancija se izdelek zamenja oz. izda dobropis v vrednosti artikla. Zaradi nihanja cen je dobropis takšen, kot so trenutne cene podobnih izdelkov istih lastnosti in konfiguracij.
Garancija - v mesecih
36
BREZPLAČNA DOSTAVA
Lenovo ThinkStation P360 Ultra, SSFF
30G1CTO1WW-CTO11-G
  • Artikel je žal prodan.
    Če vas kjub temu ta artikel zanima, nas pokličite ali nas kontaktirajte preko tega obrazca.

Oznake: Lenovo ThinkStation P360 Ultra, SSFF