Računalnik HP Workstation Z2 G5 - tower - Xeon W-1250P 4.1 GHz


Dodatne slike

Opis HP Workstation Z2 G5 - tower - Xeon W-1250P 4.1 GHz - 32 GB - SSD 512 GB - Italian
Dimenzije (VxGxŠ) 16.9 cm x 38.5 cm x 35.6 cm
Teža 7 kg
Procesor 1 x Intel Xeon W-1250P / 4.1 GHz (, do 4.8 GHz, (6-core)
Trdi disk SSD 512 GB - PCI Express 3.0 x4 - M.2 2280 - HP Z Turbo Drive, triple-level cell (TLC)
Mrežne povezave 1GbE
Moč (50/60 Hz)
RAM 32 GB (installed) / 128 GB (max) - DDR4 SDRAM - ECC
Krmilnik SATA (SATA 6Gb/s)
Grafika Krmilnik Intel UHD Grafika P630
Tip Workstation - tower
Localisation Language: Italian / region: Italy
Cache Pomnilnik 12 MB
Optical Pomnilnik Brez
OS Provided Windows 11 Pro for Workstations Tier 7
Višina (Rack Units) 4U
Cache Procesor 12 MB
Barva Črna
Vključeno HP Remote Grafika Programska oprema
Keyboard Italian
Procesor Glavni Dodatki Intel Turbo Boost Tehnologija 2
Procesor Socket FCLGA1200 Socket
Pricing Tip Remarketed
Tip Workstation
Product Tower - 4U
Integrirana varnost Trusted Platform Module (TPM 2.0) Varnost Chip
Barva Črna
Localisation Language: Italian / region: Italy
Built-in Devices Zvočnik
Bays 1 (total) / 1 (free) x external 5.25" ¦ 1 (total) / 1 (free) x external 5.25" Slim Line ¦ 2 (total) / 2 (free) x internal 3.5" ¦ 1 (total) / 1 (free) x internal 2.5"
Slots 1 (total) / 1 (free) x M.2 Card - 2230 (PCIe 3.0 x1 mode and Intel CNVi wireless module) ¦ 2 (total) / 1 (free) x M.2 Card - 2280 (x4 mode) ¦ 1 (total) / 1 (free) x PCIe 3.0 x16 - full-length, full-height ¦ 1 (total) / 1 (free) x PCIe 3.0 x16 - full-length, full-height (x4 mode) ¦ 2 (total) / 2 (free) x PCIe 3.0 x4 - full-length, full-height (x1 mode) ¦ 1 (total) / 1 (free) x PCIe 3.0 x16 (x4 mode) ¦ 1 (total) / 1 (free) x Flex I/O
Vmesnik 4 x USB 3.2 Gen 1 (2 front, 2 rear) ¦ 1 x headphones/mikrofon (1 in front) ¦ 1 x LAN (Gigabit Ethernet) ¦ 2 x ZaslonPort 1.4 ¦ 4 x USB 3.2 Gen 2 (2 front, 2 rear) ¦ 3 x USB 2.0 (2 rear, 1 internal) ¦ 1 x audio line-out/line-in
Installed Size 32 GB / 128 GB (max)
Tehnologija DDR4 SDRAM - ECC
Effective Pomnilnik Hitrost 2933 MHz
Rated Pomnilnik Hitrost 3200 MHz
DIMM 288-pin
Slots 4 (Total) / 2 (empty)
Dodatki Unbuffered
Configuration Dodatki 2 x 16 GB
RAM Podporaed 128 GB unbuffered - ECC ¦ 128 GB unbuffered - non-ECC
Ethernet Krmilnik Intel I219-LM
Data Link Protocol Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Dodatki Wake on LAN (WoL), ACPI support, PXE support, Intel Active Management Tehnologija (AMT) 12
Vključeni dodatki HP Tower Card Holder/Blower Kit
Theft/Intrusion Protection Varnost lock slot (cable lock sold separately)
Varnost Slot Tip Kensington security slot
Standardi ACPI, RoHS, WEEE, Common Criteria EAL4+, CECP, low halogen
Pricing Tip Remarketed
Device Tip Moč supply
Voltage Required AC 100-240 V (50/60 Hz)
Moč Provided 700 Watt
Efficiency 92%
Moč Factor Correction Da (active)
Min. delovna temperatura 5 °C
Maks. delovna temperatura 35 °C
Vlažnost 10 - 85% (non-condensing)
Tip 1 x SATA
Krmilnik Interface Tip SATA 6Gb/s
Channel Qty 4
RAID Level RAID 0, RAID 1
Installed Size 12 MB
Cache Procesor 12 MB
Tip Brez
OS Provided Windows 11 Pro for Workstations Tier 7 Italian / English
Programska oprema HP Remote Grafika Programska oprema
Monitor Tip Brez.
Grafika Intel UHD Grafika P630
Video Vmesnik ZaslonPort
Standardi High Definition Audio
Tip SSD - M.2 2280
Kapaciteta 1 x 512 GB
Interface Tip PCI Express 3.0 x4
Dodatki HP Z Turbo Drive, triple-level cell (TLC)
Tip Mouse, keyboard
Širina 16.9 cm
Globina 38.5 cm
Višina 35.6 cm
Teža 7 kg
Shipping Širina 29.5 cm
Shipping Globina 49 cm
Shipping Višina 51.8 cm
Interface USB
Localization & Layout Italian
Interface USB
CPU Intel Xeon W-1250P
Clock Hitrost 4.1 GHz
Največja hitrost 4.8 GHz
Število jeder 6-core
CPU Qty 1
Max CPU Qty 1
CPU Upgradability Upgradable
Procesor Glavni Dodatki Intel Turbo Boost Tehnologija 2
CPU Socket FCLGA1200 Socket
Chipset Tip Intel W480
SILVER      NOVA NEPRODANA ZALOGA - novi produkti s polno tovarniško (HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell) garancijo, višek produkcije, tovarniško obnovljeni, neprodane zaloge
Procesor (angl.: Central processing unit – CPU) ali (slo.: Centralno procesna enota – CPE) je osrednja računalniška enota ki skrbi za izračunavanje podatkov (binarnih števil). Narejeni so iz silicija, ovoji so se pa skozi zgodovino zelo spreminjali (keramika, aluminij). Pri tem bi bilo pametno, če bi omenil še proizvodnjo toplote (kar veliko). Pri procesorjih je načeloma več je bolje, razen toplote in porabe energije. Procesorji se načeloma delijo po številu tranzistorjev (transistor), jeder (core), niti (thread), podnožju (socket) in velikosti pomnilnika.
Procesor
Intel Xeon W-1250P
Proizvajalec Procesorja
Proizvajalec procesorja
Intel
Serija Procesorja
Serija procesorja
Intel® Xeon®
Bralno-pisalni pomnilnik, pogosto imenovan z angleško kratico RAM (Random Access Memory), je vrsta elektronskega pomnilnika. Podatke lahko vanj zapisujemo in jih beremo iz njega. Lahko ga imenujemo tudi delovni pomnilnik. Uporablja se v računalnikih in drugih digitalnih napravah.
RAM
32 GB
Pomnilnik
Pomnilnik
32 GB DDR4
Trdi disk (angleško Hard Disk, HDD), tudi samo disk, je najbolj razširjena vrsta zunanjega pomnilnika. Je cenen in ob izklopu ohrani vsebino. Vsi podatki (besedilo, slika, film, zvok, programi, gonilniki...) na trdem disku so zapisani v datotekah.
Solid-state drive (SSD) je naprava za shranjevanje informacij, ki deluje podobno kot USB ali pa DRAM pomnilnik. SSD je bolj sposoben naslednik trdih diskov. SSD za razliko nima diska, prav tako nima gibljivih delov.
Disk
SSD 512 GB
Grafika
Grafika
Intel
Grafična kartica je strojna oprema oziroma del računalnika, ki skrbi za prikaz slike na zaslonu. Nekateri računalniki jo imajo integrirano na matični plošči, ostalim pa jo dodamo preko razširitvenih rež (ISA, PCI, AGP, PCI-Express,...).
Grafična kartica
Intel UHD Graphics P630
Optični pogoni z laserjem skenirajo odbojne plošče. Ker je na teh medijih vsebina trajno shranjena že med proizvodnjo, se imenujejo tudi CD-ROM (Compact Dics - Read Only memory) ali zgoščenka. Posebna različica CD-ja, ki se imenuje CD-R (Compact Dics - Recordable), pa uporablja posebno barvilo, ki se obarva temneje, ko nanj posveti močnejši laserski žarek. Tako lahko na te medije z računalnikom trajno zapišemo podatke. Poznamo tudi CD-RW, ki poleg zapisovanja podatkov dovoljuje tudi brisanje (prepisovanje) le-teh.
DVD (Digital Versatile Disk) je bolj zmogljiv kot CD-ROM, nanj lahko shranimo bistveno večjo količino podatkov. Če je bil CD v začetku namenjen za glasbo, ima DVD lahko zelo različno uporabo. Nadomesti lahko npr. klasične videokasete; nanj lahko shranimo celovečerni film, z zelo visoko kvaliteto slike, podnapisi in različnimi dodatki.
Optična enota
brez
Univerzalno serijsko vodilo (angleško Universal Serial Bus, s kratico USB) je večnamensko vodilo, namenjeno priklopu različnih perifernih naprav na računalnik. Naenkrat lahko priključimo do 127 naprav. K njegovi priljubljenosti prispeva preprostost uporabe. Naprave z manjšo porabo električne moči se lahko napajajo kar iz tega vodila. Operacijski sistem sam poskrbi za nalaganje gonilnika, ko priključimo napravo na osebni računalnik oziroma pri prvem priklopu zahteva zgoščenko z gonilniki. Prenos
USB 2.0
da
USB 3.0 - SuperSpeed USB (5 Gbps) je hitrejša različica univerzalnega serijskega vodila, ki omogoča hitrosti prenosa vse do 20 Gbps (USB 3.2). Večina teh priključkov je tipa USB-A 3.1 s hitrostjo prenosa 10 Gbps. Popularen priključek za priklop pametnih telefonov ter zunanjih SSD in HDD diskov je največkrat tipa USB-C.
USB 3.0
da
DisplayPort
DisplayPort
da
Wi-Fi je zaščitni znak, ki s katerim so označeni certificirani proizvodi za brezžično lokalno računalniško mrežo (WLAN), zasnovani na specifikacijah IEEE 802.11, neformalno pa so pogosto tudi sinonim za takšno tehnologijo v splošnem.
Certifikat izdaja istoimensko neprofitno združenje proizvajalcev Wi-Fi Alliance, z namenom doseganja medsebojne kompatibilnosti in promoviranja svojih proizvodov.
WLAN
ne
Bluetooth ali modri zob je varna brezžična tehnologija za povezovanje različnih digitalnih elektronskih naprav na razdaljah do nekaj metrov. Bluetooth je namenjen tako pošiljanju elektronske pošte, prostoročnem telefoniranju in prenašanju datotek kakor tudi igranju igric, brskanju po spletu in tiskanju.
Bluetooth
ne
Omrežje WWAN omogoča brezžično povezavo v internet za mobilno napravo na obširnem zemljepisnem območju. Primer: družba Vodafone uporablja svoja obširna omrežja za zagotavljanje pokritosti velikih regij. V omrežju WWAN lahko naprava ohrani povezavo tudi ko se premikate, na primer v avtu ali vlaku.
WWAN
ne
Spletna kamera (angleško webcam) je enostavna video kamera za zajemanje slike v spletu. Kamera zajema sliko v določenih intervalih (običajno 30 slik na sekundo) in jo prenaša v splet.
Spletne kamere se uporabljajo za video pogovore (MSN Messenger, Yahoo messanger, AIM) ter za nadzorovanje prometa ali prostorov.
Spletna kamera
ne
Čitalnik spominskih kartic je naprava, ki je zmožna brati spominske kartice. Navadno jo z računalnikom povežemo preko kabla z USB priključkom. V čitalnik kartic zgolj vstavimo spominsko kartico in računalnik jo prepozna.
Glavna prednost tega je, da lahkopodatke prenašamo tako, da s sabo vzamemo zgolj spominsko kartico in čitalnik kartic namesto celotnega digitalnega fotoaparata v našem primer
Čitalec kartic
ne
Operacijski sistem (kratica OS, angleško operating system) je programska oprema nujna za delovanje računalnika. Deluje kot vmesnik med uporabnikom in strojno opremo računalnika.
Operacijski sistem
Microsoft Windows 11 (64-bit)
HP Renew so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno HP in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno HP garancijsko podporo pri pooblaščenih HP servisih.
Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... Refurbished so izdelki, ki so bili v trgovinah neprodane zaloge, predstavitveni, demo enote, izdelki izključeni iz proizvodnje itn. Vsi izdelki so vrnjeni v tovarno Sony in tam tovarniško obnovljeni. Tako imajo popolno Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... garancijsko podporo pri pooblaščenih Lenovo/ASUS/Acer/MSI,... servisih.
Stanje modela
HP Renew - nova neprodana zaloga
Garancija za prodajne artikle velja 1 leto, 6 mesecev ali 1 mesec in to je pri vsakem artiklu tudi označeno. Garancija NE velja za porabniške artikle (baterije, polnila,...), za artikle ki imajo odstranjeno garancijsko ali licenčno nalepko, za električne udare (strela, prenapetost,...) in za mehanske poškodbe (razpoke, zlome,...). Stroške poštnine pri uveljavljanju garancije nosi SO d.o.o. preko dostavne službe DPD, GLS in Pošta Slovenije. V primeru, da garancija ni uveljavljena nosi vse stroške s poštnino in servisa kupec. Če je blago nepopravljivo in za njo velja garancija se izdelek zamenja oz. izda dobropis v vrednosti artikla. Zaradi nihanja cen je dobropis takšen, kot so trenutne cene podobnih izdelkov istih lastnosti in konfiguracij.
Garancija - v mesecih
36
BREZPLAČNA DOSTAVA
HP Workstation Z2 G5 - tower - Xeon W-1250P 4.1 GHz
5F043EAR#ABZ
 • Prihaja kmalu
 • 3-5 delovnih dni
 • Kosov: 1

 • UPS! popolna zaščita

  (+ 70,00€) (?)
  Izbira tipkovnice

  (+ 0,00€) (?)

  (- 5,00€) (?)
  Dodatki za namiznik

  (+ 29,00€) (?)

  (+ 19,00€) (?)
  Programska oprema

  (2021, FPP, slovenski)
  (+ 169,00€) (?)

  (2021, FPP, slovenski)
  (+ 280,00€) (?)

  (Pro SLO 64-bit DSP DVD)
  (+ 80,00€) (?)

  Nadgradnja pomnilnika
  (+ 35,00€)
  (+ 50,00€)
  Vgradnja SSD diska
  (+ 35,00€)
  (obstoječ disk obdržimo)
  (+ 55,00€)
  (obstoječ disk obdržimo)


Oznake: HP Workstation Z2 G5 - tower - Xeon W-1250P 4.1 GHz